Eesti Looduse fotov�istlus
2009/7



   Eesti Looduse
   viktoriin




   AIANDUS.EE

veebivalvur EL 2009/7

Looduskaitsebioloogia koduleht
Tartu ülikooli loomaökoloogia õppetooli looduskaitsebioloogia vanemteadur Asko Lõhmus teatas juunis, et TÜ looduskaitsebioloogia (LKB) töörühmal on nüüd aadressil http://www.ut.ee/lkb/ koduleht.
Töörühm kaasab praegu ligi kolmekümmet TÜ ökoloogia ja maateaduste instituudi töötajat, kraadiõppurit ja üliõpilast zooloogia ja botaanika osakonnast. Töörühma tuumiku hõlmab asjakohane riiklik sihtfinantseerimisteema, mis kuulub ka bioloogilise mitmekesisuse tippkeskuse FIBIR koosseisu.
Lõhmuse sõnul võiks üldsusele huvi pakkuda eeskätt see, et kodulehel püütakse jooksvalt lühiuudistena kajastada töörühma teadustulemusi sel kujul, mis oleks mõistetav nii otsustajatele, rakendajatele, õpetajatele kui ka loodusesõpradele.
  • Loe edasi...

  • Keskkonnaseire 2007
    Keskkonnaministeeriumi info- ja tehnokeskus (ITK) teatas 12. juunil, et ilmunud on iga-aastane seiretulemusi koondav e-väljaanne ”Eesti keskkonnaseire 2007”.
  • Loe edasi...

  • Veebileht füüsilisest aktiivsusest ja tervisest
    Maailma tervishoiuorganisatsiooni Euroopa piirkondliku keskuse veebilehele on lisandunud füüsilist aktiivsust, sealhulgas transporditeavet koondav alajaotus http://www.euro.who.int/physicalactivity.
    Üksiti sisaldab see infot igal aastal 10. mai paiku Euroopas peetava päeva “Liigu terviseks!” kohta (Move for Health Day).
  • Loe edasi...

  • BENEFIT: auto asemel ühissõidukid
    EL rahastusprogrammi Intelligent Energy Europe teol on käima pandud BENEFIT-projekt, mille siht on näidata firmadele ja nende töötajatele, et eraautodega võrreldes on mõistlikum kasutada ühissõidukeid.
    Projekti käivitajaid on eriti muretsema pannud eraautode arvu kiire kasv just EL uutes liikmesriikides. Kampaaniate käigus rõhutatakse nii energiasäästu tähtsust kui ka vajadust vähendada ohtlikke heitmeid ja kulutusi.
  • Loe edasi...
  •  

    28/11/2012
    26/11/2012
    05/10/2012
    09/07/2012
    26/06/2012
    26/06/2012
    22/05/2012